ΓΛΩΣΣΑ:

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η συνολική χωρητικότητα του Veneto ανέρχεται στους 120 επισκέπτες. Το εστιατόριο φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, από γάμους και ιδιωτικές συναθροίσεις σε μαθήματα μαγειρικής κρητικής κουζίνας και οινογνωσίες.

Το Veneto είναι πιστοποιημένο από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κρήτης με την ετικέτα 'CRETAN CUISINE' και είναι βραβευμένο από την Vinetum, με χρυσή διάκριση για την λίστα κρασιών του.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΑΜΩΝ

Το Veneto παρέχει πακέτα γάμου που περιλαμβάνουν τόσο τη διαμονή όσο και τη δεξίωση του γάμου σας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και η 20ετής πείρα μας στην εστίαση, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε ανταπεξέλθουμε σε όποια επιθυμία πιστεύετε ότι θα κάνει την δική σας εκδήλωση μοναδική.

ΔΕΙΤΕ

ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΕΣ

Το εστιατόριο Veneto διοργανώνει θεματικές οινογνωσίες, σε γκρουπ 10–16 ατόμων, με στόχο την ενημέρωση για την εξέλιξη του ελληνικού και ειδικότερα του κρητικού οίνου. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διαλέξεις σχετικά με την εξέλιξη του ελληνικού οίνου και οινογνωσία 5 κρασιών με συνοδεία τυριών ή εδεσμάτων.

ΔΕΙΤΕ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το εστιατόριο του Veneto οργανώνει κύκλους μαθημάτων μίας έως πέντε συνεδριών, με θέμα την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικής γαστρονομίας. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν: α. μικρές διαλέξεις για την ελληνική κουζίνα και τις πρώτες ύλες. βπρακτική μαγειρική και παρασκευή κρητικών εδεσμάτων γδιαλέξεις και πρακτική σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου κρασιού για την συνοδεία του γεύματος.

ΔΕΙΤΕ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις.