ΓΛΩΣΣΑ:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ VENETO

Αγαπητοί μας φίλοι, σας περιμένουμε στο χώρο μας έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η διαμονή σας να είναι μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή επιθυμία έχετε.

Αν ζητηθεί, μπορούμε να κανονίσουμε την παραλαβή σας από και προς το αεροδρόμιο ή να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο να σας περιμένει κατά την άφιξή σας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ VENETO / ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ιδανική διαδρομή για την Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου και το Veneto είναι ακριβώς η ίδια ασχέτως αν έρχεστε από το Ηράκλειο ή τα Χανιά. Ακολουθήστε το δρόμο Ε75 προς το Ρέθυμνο και όταν φτάσετε στο "κόμβο Ατσιποπούλου" οδηγείτε επάνω στην ΠΕΟ Ρεθύμνου - Χανίων. Παρακαλείστε να κάνετε κλικ στους δείκτες για οδηγίες και εικόνες. Μόλις αφήσετε το όχημά σας στο χώρο στάθμευσης, θα πρέπει να περπατήσετε προς το Veneto, δεδομένου ότι τα οχήματα δεν επιτρέπονται σε αυτό το τμήμα της Παλιάς Πόλης. Εάν επιθυμείτε να κανονίσετε την παραλαβή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 28310 56634
info@veneto.gr
ΕΠΙΜΕΝΙΔΟΥ 2-4 / ΡΕΘΥΜΝΟ / ΚΡΗΤΗ / ΕΛΛΑΔΑ

FACEBOOK / TRIPADVISOR

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας στείλετε το ερώτημα ή το αίτημά σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.