ΓΛΩΣΣΑ:

Καλώς ήρθατε στο Ρέθυμνο, τον τόπο γέννησης του Ξένιου Δία. Καλώς ήρθατε σ' ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια του Ρεθύμνου. Το Veneto Boutique Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων με ένα από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εξαιρετική διαμονή στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετήσουμε με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού. Να είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουμε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.


VENETO Manager

1/3. Ιστορική Είσοδος του Veneto

2/3. Δωμάτιο 101

3/3. Δωμάτιο 102

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Veneto είναι ένα βενετσιάνικο αρχοντικό του 15ου αιώνα που βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, κοντά στην εμπορική περιοχή, τα μουσεία και τις καφετέριες. Το κτίριο έχει ανακαινιστεί με σεβασμό στο ύφος και την αρχιτεκτονική της εποχής του, και αποτελείται από έξι Standard Suites, τέσσερις Junior Suites και δύο Deluxe Suites.

Τα δωμάτια του Veneto είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων και διατηρεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου χαρακτήρα.

  • 1/4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΛΗ: Ένα κοντινό πλάνο σε τραπέζι με την είσοδο του κεντρικού κτιρίου στο παρασκήνιο.

  • 2/4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΛΗ: Η Θέα της πίσω αυλής από το ιδιωτικό μπαλκόνι.

  • 3/4. ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΙΠΝΟΥ: Ο χώρος του μπαρ με το συντριβάνι μπροστά δεξιά και την είσοδο της αυλής πίσω δεξιά.

  • 4/4. ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΙΠΝΟΥ: Η είσοδος του εστιατορίου.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αυτό το μοναδικό εστιατόριο στο Ρέθυμνο είναι πιστοποιημένο από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κρήτης με το σήμα ποιότητας 'Cretan Cuisine' και είναι βραβευμένο με χρυσή διάκριση για τη λίστα κρασιών του από τη 'Vinetum'.

Το Εστιατόριο Veneto λειτουργεί από το Μάιο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως γάμοι, μαθήματα κρητικής κουζίνας και οινογνωσίες.

ART IN VENETO

Το Art in.. Veneto προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές δημιουργίες, κατασκευασμένες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Ο κατάλογος των ειδών αποτελείται από κεραμικά, γυάλινα και χάλκινα αντικείμενα, γλυπτά, κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως παρεό, καπέλα Παναμά και πορτοφόλια.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τις τελευταίες αφίξεις αντικειμένων τέχνης στη σελίδα μας στο facebook.